Op zoek naar cursus?

cursus
 
Cursus overzicht Zorg Scholing Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod.
Online Workshop Omgaan met verlies en rouw. Ster in Zorg. MEER INFO DATA. 2 accreditatie punten. Online cursus Medicatieveiligheid. Lisanne Huiberts Cursussen. Geldigheid 36 maanden. MEER INFO DATA. 2 accreditatie punten. Online cursus Theorie Intraveneuze toegangswegen PICC. Lisanne Huiberts Cursussen.
Cursussen Landschap Noord-Holland.
Je kunt je direct online een plek reserveren. Voor een aantal cursussen is een bijdrage in de administratiekosten van toepassing. Het is ook mogelijk om via e-learning veel te leren over het werken in het groen. Er zijn 4 resultaten gevonden. GEANNULEERD Cursus herkennen van inheemse bomen en struiken in de winter.
Online cursussen van de Bibliotheek.
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën.: Computer en nieuwe media. Gezondheid en opvoeding. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt en in je eigen tijd en tempo.
bol.com Ingangen tot een cursus in wonderen 9789020210293 Willem Glaudemans Boeken.
Een cursus in wonderen is zelf heel praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven, ik zou willen stellen dat het boek ingangen tot, de tijd verkort om de diepere boodschappen van de cursus werkelijk te omvatten om die vanuit dit inzicht toe te passen in het dagelijks leven.
Cursusaanbod Lentiz Cursus Consult.
Hou je van dieren en is het verzorgen hiervan het liefste wat je doet? Maak van je passie je werk en doe een cursus of opleiding om je hier goed op voor te bereiden. Van algemene tuinbouwkennis, plantenfysiologie, bemesting tot teeltspecialist.
Online cursus Werken met Word, Excel en PowerPoint.
Na het voltooien van deze cursus heb je de basiskennis onder de knie en ontvang je een certificaat. Cursus Word, Excel. In deze online cursus leer je alle basisfuncties van Word, Excel en PowerPoint en kom je gaandeweg meer te weten over de uitgebreide functies van deze software.
Jaarlijkse cursus Agro-ecologie in Praktijk De Ommuurde Tuin.
Om te zorgen dat je na afloop van de cursus ook echt de slag kan, krijg je van ons een boekje pdf met een overzicht van allerlei handige praktische info: waar haal je goede compost, zaden, plantgoed, pootgoed en waar moet je op letten?
Preventief BV BHV, EHBO en VCA Cursussen, Advies, EHBO artikelen.
EHBO Cursus Oranje Kruis. EHBO Cursus Rode Kruis. CCV Code 95. Toon alle cursussen. Risico inventarisatie evaluatie. Preventief BV, al 20 jaar de beste keuze voor uw BHV, EHBO en VCA cursussen. Wij zijn een groeiend familiebedrijf waarin met liefde en passie wordt gewerkt aan het beste resultaat en klanttevredenheid.
Cursussen BVOR.
Cursus Biomassa-certificering Better Biomass/NTA8080. Deze cursus is speciaal bedoeld voor be-/verwerkers van organische reststromen die aan de slag willen met certificering van biomassa, of dat overwegen. De cursus richt zich op de certificering van vaste houtige biomassa en van biogas.
Schrijven Universiteit Leiden.
Lees meer over deze cursus. Levensverhalen schrijven online. met Karin Anema. 6 lessen op woensdag van 1930-2030: uur plus persoonlijke feedback. Studenten 154 LEI-medewerkers 180 Overigen 189. Start 3 maart 2021. Lees meer over deze cursus. Proza schrijven om de week.
vind jouw opleiding of cursus.
ROC van Twente. vind jouw opleiding of cursus. alles over mbo. wall of fame. opleidingen en cursussen. werk en loopbaan. ontdek alle studievormen. Twents Fonds voor Vakmanschap. opleiden op maat. educatie en participatietrajecten. subsidies en regelingen. stages en leerwerkplekken bpv.
Cursus Con-tAct AfasieNet.
In Nederland zijn momenteel drie logopedisten die de training in het Aphasia Institute in Toronto hebben gevolgd, Philine Berns, Nicole Jünger en Judith Oostveen. Zij hebben vervolgens een conversatietraining voor zorgprofessionals ontwikkeld, Training Con-tAct, en een bijbehorende cursus voor logopedisten, Cursus Con-tAct.

Contacteer ons